Hallo!                                                                                             
Ik ben Simone en ik woon samen met mijn man en onze 2 kinderen, onze katten en kippen, op een zelf gerenoveerde woonboerderij, vlakbij Maastricht in het mooie Cadier en Keer. Het huis ligt bovenop 'de Keerderberg'.  Het is een fijne omgeving, met prachtige natuur om in te wandelen of te mountainbiken.

Na enig zoekwerk naar een passend kattenras kwamen wij uit bij de Tonkanees. We wilden graag een aanhankelijke knuffelkat, een maatje, een kat met een zacht karater, aanwezig, maar toch ook zo zijn eigenzinnige, zelfstandige karakter kan hebben. Toen we de Tonkanees tegen kwamen, waren we eigenlijk meteen verkocht: een kat met een super karakter en prachtige looks!                                                                                                                     
In 2021 hebben wij bij Cattery van Zuylenhoven onze katten Raza en Saru gekocht. In 2023 kregen wij van deze cattery de kans om Elin over te nemen en hiermee is onze wens uitgekomen om zelf een nestje kittens te krijgen. Om te voldoen aan alle rasstandaarden en regels, hebben wij ons aangemeld als officiele cattery.
Voor deze kans zijn wij Yvette ontzettend dankbaar. Met de 2 eerdere nestjes van Elin, heeft zij bewezen prachtige, stabiele en sterke kittens te geven en een super mama te zijn.

Wij hebben een bedrijvig gezin, dus onze Tonks zijn gewend aan flink wat huiselijke geluiden en bijkomende gezelligheid! Ze hebben niet alleen de ruimte van het gehele huis, maar beschikken ook over een afgesloten buitentuin. Alle  katten en toekomstige kittens zullen dan ook in huiselijke kring opgroeien, met genoeg sociale interactie, knuffeltijd en zijn gewend aan diverse socialisatie prikkels.

Wij zijn aangesloten bij Neocat, en volgen daarmee de stamboom regels. Onze katten bezoeken regelmatig de dierenarts voor controle, worden jaarlijks ingeënt en worden volgens schema ontwormt en ontvlooit.

Maak jouw eigen website met JouwWeb